ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιβύη: Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του Χ. Χαφτάρ – Πανηγυρίζουν μετά το διάγγελμά του (βίντεο)

Λιβύη: Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του Χ. Χαφτάρ – Πανηγυρίζουν μετά το διάγγελμά του (βίντεο)

Μετά την ανακοίνωση που έκανε χθες το βράδυ ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, ότι δηλαδή πήρε λαϊκή εντολή να αναλάβει την κυβέρνηση της Λιβύης, αρκετοί οπαδοί του βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν.

Μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων (HoR) ανακοίνωσαν την πλήρη υποστήριξή τους στον Γενικό Διοικητή του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), αρχιστράτηγο Χαλίφα Χαφτάρ, για τη διαχείριση των υποθέσεων της χώρας σε αυτό το στάδιο.

Την ίδια ώρα ο LNA καλεί τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, να προχωρήσουν στη σύνταξη ενός νέου προσωρινού Συντάγματος που θα ορίζει τις κατευθυντήριες γραμμές μιας νέας, ελεύθερης και κυρίαρχης Λιβύης.
Σύμφωνα με την ενημερωτική πύλη addresslibya.co at, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνουν -με προσωπικές δηλώσεις- την υποστήριξή τους προς τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης και τον στρατάρχη Χάφταρ, για την ανάληψη της διαχείρισης των υποθέσεων της χώρας, ως απάντηση στις προσδοκίες για σταθερότητα και ευημερία του λαού της Λιβύης.

Ο ανεπίσημος λογαριασμός του LNA στο Τwitter, κοινοποίησε βίντεο από πανηγυρισμούς Λίβυων πολιτών, μετά την ανακοίνωση του στρατάρχη Χάφταρ, που ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας πως ότι έλαβε την «λαϊκή εντολή» να κυβερνήσει τη Λιβύη, υποσχόμενος να συνεχίσει την επίθεσή του εναντίον της Τρίπολης.

https://twitter.com/LNA2019M/status/1254882001989107712

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/LNA2019M/status/1254882001989107712

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.