ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πακιστάν: Πληροφορίες ότι κατέρριψε ινδικό drone

Πακιστάν: Πληροφορίες ότι κατέρριψε ινδικό drone

Σε τεταμένο σχοινί βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις ανάμεσα σε Πακιστάν και Ινδία, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, Τετάρτη, υπήρξε κατάρριψη ινδικού drones από τον στρατό του Πακιστάν.

Τα πακιστανικά στρατεύματα κατέρριψαν το κατασκοπευτικό drone στην περιοχή Ραχτσίκρι κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου, ανέφερε το ISPR.

Το drone φέρεται να παραβίασε κατά 650 μέτρα τον εναέριο χώρο του Πακιστάν.

Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι ιδιαίτερα τεταμένες το τελευταίο διάστημα, με ανταλλαγή πυρών να σημειώνεται συχνά κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου.

Οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν επιδεινώθηκαν μετά την αεροπορική επιδρομή της Ινδίας σε στρατόπεδα που ισχυρίζεται ότι είναι «οχυρά» του «Jaish-e-Mohammad» του Πακιστάν, το περασμένο καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε αυξημένη ένταση μεταξύ των δύο χωρών και σειρά αεροπορικών επιδρομών και από τις δύο πλευρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.