ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γεωτρήσεις εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας και κυπριακής ΑΟΖ εξήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν

Γεωτρήσεις εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας και κυπριακής ΑΟΖ εξήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεδιάσκεψη του υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, προανήγγειλε γεωτρήσεις εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της κυπριακής ΑΟΖ:

«Στις θάλασσές μας ξεκινήσαμε γεωτρήσεις με τα γεωτρύπανα Φατίχ και Γιαβούζ. Έτσι κατεδαφίσαμε όλα τα σχέδια και όλες τις παγίδες που είχαν στηθεί στην ανατολική Μεσόγειο εναντίον της Τουρκίας, εναντίον της χώρας μας. Μαζί με την ανατολική Μεσόγειο ξεκινήσαμε και για γεωτρήσεις στην Μαύρη Θάλασσα.

Θα συνεχίσουμε αυτές τις εργασίες μας χωρίς να υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα μας που προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο. Με την βοήθεια του Θεού θα λειτουργήσουμε και τον πρώτο αντιδραστήρια του πυρηνικού σταθμού ενέργειας Ακούγιου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς δεν έχει ενοχληθεί το από θέμα της παράνομης λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού που έχει θέσει ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.