ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σαουδική Αραβία: Αναχαίτισε πύραυλο που εκτόξευσαν οι Χούτι

Σαουδική Αραβία: Αναχαίτισε πύραυλο που εκτόξευσαν οι Χούτι

Ένας πύραυλος που κατευθυνόταν προς την πόλη Ναϊράν της Σαουδικής Αραβίας και εκτοξεύτηκε από τους Χούτι της Υεμένης αναχαιτίστηκε, όπως μετέδωσαν κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βασιλείου.

Ο πόλεμος στην Υεμένη μαίνεται εδώ και πέντε χρόνια και οι Χούτι, το 2015, ανέτρεψαν την κυβέρνηση της χώρας που ευθυγραμμιζόταν με την πολιτική της Σαουδικής Αραβίας. Έκτοτε, έχουν ισχυροποιηθεί τόσο ώστε να μπορούν να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά της Σαουδικής Αραβίας, καθώς όχι μόνο έχουν βομβαρδίσει πόλεις και βάσεις του Βασιλείου, αλλά έχουν επιτεθεί και στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκτόξευση του πυραύλου έγινε μόλις λίγες ημέρες αφότου η Σαουδική Αραβία δήλωσε ότι αναχαίτισε ένα φορτηγό με εκρηκτικά, καθώς κι έναν βαλλιστικό πύραυλο, που επίσης είχε εκτοξευθεί από τους Χούτι προς το έδαφος της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.