ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι δυνάμεις της Αρμενίας σφυροκοπούν τους Αζέρους (βίντεο)

Οι δυνάμεις της Αρμενίας σφυροκοπούν τους Αζέρους (βίντεο)

Οι Αρμένιοι συνεχίζουν να σφυροκοπούν τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν που προσπαθούν να προωθηθούν περαιτέρω στις περιοχές στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Μπορεί η εκεχειρία να έχει μειώσει λίγο την ένταση των μαχών, όμως όπως φαίνεται από το υλικό που δίνουν στη δημοσιότητα και οι δύο εμπόλεμες πλευρές υπάρχουν κανονικά μάχες.

Ο Στρατός του Αρτσάχ δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο που δείχνει το πλήγμα που δέχονται οι Αζέροι από πυροβολικό μεγάλης εμβέλειας.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=cbc9nATjITs&feature=emb_title

Χθες το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας είχε ανεβάσει ένα άλλο βίντεο που δείχνει τα πυρά που δέχθηκαν οι Αζέροι από πυροβολικό βαρέως τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.