ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Μεγάλη επιχείρηση του Ιράν στα σύνορα

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Μεγάλη επιχείρηση του Ιράν στα σύνορα

Μεγάλη επίθεση ετοιμάζεται να εξαπολύσει το Ιράν εναντίον των τζιχαντιστών που βρίσκονται στα σύνορά του με το Αρτσάχ και πολεμούν στο πλευρό των Αζέρων.

Σύμφωνα με αναλυτές της περιοχής οι Ιρανοί θέλουν να αποτρέψουν τυχόν εισβολή των τζιχαντιστών στα εδάφη τους.

Στις ενισχυμένες δυνάμεις του στρατού αποστέλλονται τουλάχιστον 50 άρματα μάχης όπως δείχνει το βίντεο που ακολουθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιράν είναι η μοναδική χώρα που κρατά ανοιχτά τα σύνορα της με την Αρμενία και επιτρέπει την διέλευσή των ρωσικών στρατιωτικών ενισχύσεων για την μαρτυρική αυτή η χώρα. Η Γεωργία αντίθετα έχει κλείσει τα σύνορα της προκειμένου να προκαλέσει ασφυξία στην Αρμενία ώστε να παραδοθεί στις ορέξεις Τούρκων και Αζέρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν πάντως υπάρξει σύγκρουση του ιρανικού στρατού με ομάδες Τζιχαντιστών, η σύρραξη ενδέχεται να γενικευτεί σε όλη την περιοχή. Διότι θα αποτελέσει μία ευθεία αντιπαράθεση του Ιράν με την Τουρκία, αντιπαράθεση που μέχρι σήμερα συμβαίνει μόνο στην Συρία και έμμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.