ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Μπλίνκεν για Ισραήλ: «Χάσμα μεταξύ της πρόθεσής του να προστατεύσει τους αμάχους και του πραγματικού αποτελέσματος»

«Οι Ισραηλινοί έχουν εκκενώσει γειτονιές αντί για ολόκληρες πόλεις»

Α.Μπλίνκεν για Ισραήλ: «Χάσμα μεταξύ της πρόθεσής του να προστατεύσει τους αμάχους και του πραγματικού αποτελέσματος»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Α.Μπλίνκεν δήλωσε για το Ισραήλ ότι μεταξύ της πρόθεσης να προστατεύσει τους αμάχους και του αποτελέσματος, υπάρχει χάσμα.

Ο Α.Μπλίνκεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου είπε ότι το Ισραήλ έλαβε «μερικά σημαντικά πρόσθετα μέτρα» για την προστασία των αμάχων κατά την έναρξη της χερσαίας εκστρατείας του στο νότο μετά τη λήξη της εκεχειρίας την περασμένη Παρασκευή.

«Οι Ισραηλινοί έχουν εκκενώσει γειτονιές αντί για ολόκληρες πόλεις», σημείωσε ο Μπλίνκεν, επισημαίνοντας επίσης την αποσυμπίεση και τις ασφαλείς περιοχές που δημιούργησε ο Ισραηλινός Στρατός στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει ένα κενό ανάμεσα σε αυτό ακριβώς που είπα όταν ήμουν εκεί – την πρόθεση να προστατεύσω τους αμάχους – και τα πραγματικά αποτελέσματα που βλέπουμε στο έδαφος», διευκρίνισε ο Α.Μπλίνκεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.