ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αίγυπτος: «Το Ισραήλ και η Χαμάς είναι κοντά σε συμφωνία για διήμερη παράταση στην εκεχειρία»

Σήμερα απελευθερώνονται 11 όμηροι

Αίγυπτος: «Το Ισραήλ και η Χαμάς είναι κοντά σε συμφωνία για διήμερη παράταση στην εκεχειρία»

Σήμερα αναμένεται η ολοκλήρωση της απελευθέρωσης άλλων 11 Ισραηλινών ομήρων.

Στο μεταξύ, αξιωματούχοι στην Αίγυπτο, υποστηρίζουν πως Ισραήλ και Χαμάς βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την παράταση της κατάπαυσης του πυρός κατά δύο ημέρες.

Στους όρους της συμφωνίας για την παράταση της εκεχειρίας, περιλαμβάνεται η απελευθέρωση 20 Ισραηλινών ομήρων από την αιχμαλωσία της Χαμάς με αντάλλαγμα την απελευθέρωση 60 Παλαιστίνιων κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές.

Στο μεταξύ, αρκετές ενστάσεις για τον κατάλογο των ομήρων που αναμένεται να απελευθερωθούν σήμερα από την αιχμαλωσία της Χαμάς έχει το Ισραήλ και μία από αυτές είναι ότι δεν υπάρχουν μητέρες σε αυτόν, σύμφωνα με όσα τόνισε ισραηλινός αξιωματούχος στο CNN.

Οι κυβερνώντες και οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι στο Ισραήλ λένε ότι στη συμφωνία με τη Χαμάς προβλεπόταν πως θα απελευθερωθούν μαζί τα παιδιά που κρατούνται αιχμάλωτα με τις μητέρες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμφωνία αυτή παραβιάστηκε ήδη το Σάββατο, όταν η Χαμάς απελευθέρωσε τη 13χρονη Χίλα Ροτέμ Σοσάνι χωρίς τη μητέρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.