ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Anonymous: Xάκαραν ρωσική υπηρεσία πληροφοριών και «έβγαλαν» στη φόρα 360.000 έγγραφα

Οι Anonymous διεξάγουν «κυβερνοπόλεμο» εναντίον της Ρωσίας

Anonymous: Xάκαραν ρωσική υπηρεσία πληροφοριών και «έβγαλαν» στη φόρα 360.000 έγγραφα

Στο Roskomnadzor, τη ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τη λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης, εισέβαλε η ουκρανική ομάδα χάκερ Anonymous και κυκλοφόρησε 360.000 αρχεία.

Μεταξύ των εγγράφων που κυκλοφόρησαν από τους Anonymous, μερικά από τα οποία χρονολογούνται μέχρι τις 5 Μαρτίου.

Η Roskomnadzor απέκλεισε τη χρήση του Facebook από τη Ρωσία αφού επισήμανε ρωσικά άρθρα ως ανακριβή. Απειλούν επίσης ότι θα μπλοκάρουν τη ρωσική Wikipedia επειδή συμπεριέλαβε ένα άρθρο για τη ρωσική επέμβαση.

Πριν από λίγες μέρες, οι Anonymous χάκαραν πολλές ρωσικές εκπομπές, διακόπτοντας το περιεχόμενο και αφήνοντας μηνύματα που έλεγαν ότι οι κανονικοί Ρώσοι δεν υποστηρίζουν τον πόλεμο.

Οι Anonymous διεξάγουν «κυβερνοπόλεμο» εναντίον της Ρωσίας από τις 24 Φεβρουαρίου όταν ξεκίνησε η επέμβαση. Η ομάδα έχει αναλάβει τα εύσημα για την παραβίαση πολλών ρωσικών κυβερνητικών ιστοσελίδων. Άνοιξαν επίσης έναν ιστότοπο όπου οι χρήστες μπορούσαν να στείλουν email σε τυχαίους Ρώσους των οποίων οι διευθύνσεις email ήταν αποθηκευμένες στη βάση δεδομένων και ενθάρρυναν τους χρήστες να «διαδώσουν την αλήθεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.