Ο σημερινός «Χάρτης Πολέμου» επιβεβαιώνει, ουσιαστικά, άλλους χάρτες σχετικά με την κατάσταση εντός και γύρω από το Ντροπριλίγια.
Αψιμαχίες ξεσπούν παντού, ενώ οι Ρώσοι επιδιώκουν έναν και μόνο στόχο: να «ωθήσουν» τους Ουκρανούς στρατιώτες και τους Δυτικούς μισθοφόρους προς τα βορειοδυτικά.
Αυτή η εξέλιξη ευνοεί αποκλειστικά και μόνο τα ρωσικά στρατεύματα, καθώς ο ουκρανικός στρατός βρίσκεται, σε γενικές γραμμές, σε αμυντική θέση, υφιστάμενος τεράστιες απώλειες σε έμψυχο δυναμικό, οπλισμό, πυρομαχικά και drones κατά τη διάρκεια παρατεταμένων μαχών.


Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.