ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμας: «Θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που έρχονται στο ουκρανικό έδαφος»

«Προκαλείτε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο»

Αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμας: «Θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που έρχονται στο ουκρανικό έδαφος»

Ο αντιπρόεδρος της Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πιότρ Τολστόι, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία δήλωσε πως «θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που έρχονται στο ουκρανικό έδαφος».

«Εσείς, οι Γάλλοι, που θέλετε να στείλετε στρατιώτες στην Οδησσό, προκαλείτε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», πρόσθεσε ο Τολστόι.

Σε παρόμοια δήλωση προχώρησε νωρίτερα και ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Νμτίτρι Μεντβέντεφ αναφερόμενος στην προοπτική να έρθουν επισήμως Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία (ανεπίσημα ήδη βρίσκονται και σκοτώνονται εκεί).

«Η καταστροφή τους θα είναι προτεραιότητα για εμάς»,

Και συνέχισε, κάνοντας αναφορά σε «γκιλοτίνες» που περιμένουν τους Γάλλους ηγέτες και σε «ηλίθιους Ευρωπαίους»:

«Η καταστροφή των Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία, εάν πράγματι εμφανιστούν εκεί, θα είναι προτεραιότητα και όχι η πιο δύσκολη αποστολή για το ρωσικό στρατό.

Στην πραγματικότητα για το καλό της υπόθεσης, θα ήταν ωραίο εάν οι ανήσυχοι Γάλλοι έστελναν μερικά Συντάγματα τους στην γη του Μπαντέρα (Ουκρανός συνεργάτης των Ναζί ο οποίος όμως θεωρείται εθνικός ήρωας).

Το να κρύψεις έναν τέτοιο αριθμό στρατιωτικού προσωπικού είναι πολύ προβληματικό, και εν τέλει η συστηματική καταστροφή τους δεν θα είναι το πιο δύσκολο, αλλά ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο. Αλλά ποιο θα ήταν το όφελος.

Αλλά για τα κοκόρια της γαλλικής ηγεσίας αυτό θα ισοδυναμεί με γκιλοτίνα καθώς θα είναι αδύνατο να κρύψει κανείς τον μαζικό θάνατο επαγγελματιών Γάλλων στρατιωτών.

Θα τους κομματιάσουν οι ίδιοι οι συγγενείς των θυμάτων και οι μοχθηροί εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι τους είχαν πει επίσημα πως η Γαλλία δεν είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Αλλά αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα και για τους υπόλοιπους «ανήσυχους» ηλίθιους στην Ευρώπη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.