ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απορρίφθηκε από τη Χαμάς το αίτημα του Ισραήλ για εκεχειρία

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ισραήλ, Εϊλόν Λεβί, τόνισε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς

Απορρίφθηκε από τη Χαμάς το αίτημα του Ισραήλ για εκεχειρία

Σύμφωνα με Αιγύπτιο αξιωματούχο, η Χαμάς απέρριψε την πρόταση του Ισραήλ για εκεχειρία δύο μηνών στις συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας με αντάλλαγμα την απελευθέρωση όλων των ομήρων της οργάνωσης.

Το Τελ Αβίβ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί συμφωνία που θα «αφήσει» τους ισλαμιστές στην εξουσία του παλαιστινιακού θύλακα.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ισραήλ, Εϊλόν Λεβί, τόνισε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς, ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα και αρκέστηκε να πει ότι ανθρώπινες ζωές κρέμονται από μια κλωστή.

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα για μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ο Λεβί σημείωσε ότι οι στόχοι του πολέμου παρέμειναν αμετάβλητοι.

«Η καταστροφή των δυνατοτήτων της Χαμάς σε στρατιωτικό και κυβερνητικό επίπεδο στη Λωρίδα της Γάζας και η επιστροφή όλων των ομήρων. Δεν θα υπάρξει καμία κατάπαυση του πυρός που να αφήνει τους ομήρους στη Γάζα και τη Χαμάς στην εξουσία», είπε ο Λεβί και συμπλήρωσε ότι «πέρα από αυτό, δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να πούμε».

Χθεσινό (22.1.2023) δημοσίευμα του αμερικανικού Axios, ανέφερε ότι το Ισραήλ πρότεινε στη Χαμάς, μέσω των μεσολαβητών του Κατάρ και της Αιγύπτου, να υπάρξει δίμηνη παύση των μαχών και των βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας με αντάλλαγμα την απελευθέρωση όλων των ομήρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ένας Αιγύπτιος αξιωματούχος δήλωσε σήμερα ότι η Χαμάς απέρριψε την πρόταση του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.