ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ατέλειωτοι συρμοί με αμερικανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155 χλστ. Μ109 Palladin εισέρχονται στην Ουκρανία από την Πολωνία!

Ο στρατός των ΗΠΑ παρέλαβε το πρώτο Paladin το 1994 και το τελευταίο από τα 950 το 1999

Ατέλειωτοι συρμοί με αμερικανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα των 155 χλστ. Μ109 Palladin εισέρχονται στην Ουκρανία από την Πολωνία!

Τα M109 Paladin SAW εντοπίστηκαν να εισέρχονται στις πλατφόρμες του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού μεταφορέα εμπορευμάτων στην Πολωνία και του δεύτερου μεγαλύτερου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, PKP Cargo.

Το μοντέλο Paladin έχει βελτιώσεις στους τομείς της επιβίωσης, της μνήμης RAM και του οπλισμού. Αυτό περιλαμβάνει αυξημένη θωράκιση, επανασχεδιασμένη εσωτερική διάταξη για ασφαλέστερη αποθήκευση πυρομαχικών και εξοπλισμού, αναβαθμίσεις κινητήρα και ανάρτησης και βελτίωση του M284 Cannon και του M182A1 Mount. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η ενσωμάτωση ενός αδρανειακού συστήματος πλοήγησης, αισθητήρων που ανιχνεύουν την τοποθέτηση των όπλων, του αυτοματισμού και ενός κρυπτογραφημένου ψηφιακού συστήματος επικοινωνίας

Ο στρατός των ΗΠΑ παρέλαβε το πρώτο Paladin το 1994 και το τελευταίο από τα 950 το 1999.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.