ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυξάνονται διαρκώς τα κερδισμένα εδάφη της Ρωσίας στο Xάρκοβο

Υπήρξαν συγκρούσεις στην Petropavlovka

Αυξάνονται διαρκώς τα κερδισμένα εδάφη της Ρωσίας στο Xάρκοβο

Τα εδάφη του Xαρκόβου που ελέγχονται από τις ρωσικές δυνάμεις αυξήθηκαν κατά 5 κοινότητες την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ο επικεφαλής της πολιτικο- στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής, Vitaliy Ganchev.

«Η γραμμή του μετώπου κινείται αργά προς το Χάρκοβο. Τα στρατεύματά μας πλησιάζουν τα προάστια του Κουπιάνσκ. Υπήρξαν συγκρούσεις στην Petropavlovka, μέσα στο ίδιο το χωριό. Φυσικά, τώρα είναι σχεδόν μια γκρίζα ζώνη στα χωριά που απελευθερώνονται. Έχουμε επεκτείνει το επικράτεια κατά πέντε ακόμη οικισμούς την περασμένη εβδομάδα. Τώρα υπάρχουν 33 από αυτούς υπό τον έλεγχο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή είναι κυρίως μια γκρίζα ζώνη. Οι άνθρωποι εκεί ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες», σημείωσε ο επικεφαλής.

Πρόσθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν με σιγουριά στην περιοχή του Κουπιάνσκ. Οι κάτοικοι οικισμών που δεν έχουν ακόμη απελευθερωθεί περιμένουν τον ρωσικό στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ganchev σημείωσε επίσης ότι λόγω των αποτυχιών στην πρώτη γραμμή, ο ουκρανικός στρατός άρχισε να βομβαρδίζει ειρηνικές κοινότητες με αυξανόμενη ένταση, στοχεύοντας χωριά πίσω από την πρώτη γραμμή που δεν είχαν βομβαρδιστεί πριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.