Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Μαζική αεροπορική προσβολή του Κιέβου από στρατηγικά βομβαρδιστικά, βαλλιστικούς πυραύλους και drones

«Αγρίεψαν» οι Ρώσοι

Μαζική αεροπορική προσβολή του Κιέβου από στρατηγικά βομβαρδιστικά, βαλλιστικούς πυραύλους και drones

Oι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις, η Αεροπορία και οι δυνάμεις της Αεροπορίας Στρατού σφυροκοπούν αυτή την στιγμή την πρωτεύουσα της Ουκρανίας Κίεβο, με ένα ανελέητο μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων και αεροπορικών προσβολών από drones.

Σχεδόν 400 drones Generaiums-2, 10 βαλλιστικοί πύραυλοι και 6 πύραυλοι cruise Χ-101 που εκτοξεύθηκαν από στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95, δημιούργησαν μια κόλαση φωτιάς που καίει ακόμα το Κίεβο, στοχεύοντας από αστυνομικά τμήματα και στρατώνες μέχρι κέντρα επιστράτευσης και διοικητικά κέντρα του ουκρανικού καθεστώτος.

Δείτε στο βίντεο τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στο Κίεβο:

Η επίθεση έχει στόχο να πλήξει την ουκρανική διοικητική υποδομή που κατά ένα περίεργο τρόπο παρέμενε ανέπαφη στο Κίεβο, ενώ οι περιφερειακές πόλεις είχαν πληγεί επανειλημμένα. 

Μόνο μετά την απίστευτη επιχείρηση των Ουκρανών στις βάσεις στρατηγικών αεροσκαφών της ρωσικής Αεροπορίας τον Ιούνιο, έδειξε να «ξυπνά» η ρωσική πολεμική μηχανή και να ανταποδίδει τα κτυπήματα στα στρατιωτικές υποδομές στο ίδιο το Κίεβο.

Όλα αυτά ενώ ανακοινώθηκε ότι η Γερμανία θα χρηματοδοτήσει την Ουκρανία για την αγορά δύο συστοιχιών MIM-104 Patriot και η Νορβηγία μίας επιπλέον.

Σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μ.Ρούμπιο μίλησε για 100.000 νεκρούς ρώσους από τις επιχειρήσεις στο ουκρανικό μέτωπο από τις αρχές του χρόνου, αλλά αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. ωστόσο και 20.000 να είναι οι ρωσικές απώλειες, που είναι σαφώς πιο λογικό νούμερο, είναι ένας αριθμός που αναγκάζει τους Ρώσους να εντείνουν την καταστολή της ουκρανικής διοίκησης σε ότι αφορά τις δυνατότητες ελέγχου και διοίκησης των στρατευμάτων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.