ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο ουκρανικό «τυφλό κτύπημα»: Έριξαν πυραύλους σε ρωσική περιοχή – Υπάρχουν απώλειες (βίντεο)

Κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δύο χωριά στην περιοχή Belgorod

Νέο ουκρανικό «τυφλό κτύπημα»: Έριξαν πυραύλους σε ρωσική περιοχή – Υπάρχουν απώλειες (βίντεο)

Οι Ουκρανοί έριξαν εκ νέου πυραύλους σε ρωσικό έδαφος, καθώς πριν από λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή Belgorod στη δυτική Ρωσία!

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης του Belgorod Vyacheslav Gladkov, υπήρξε επίθεση από την Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, μία οβίδα εξερράγη σε παρακείμενο χωριό, και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, υπάρχουν θύματα.

https://twitter.com/rianru/status/1506643175095607299

«Υπήρξε έκτακτη ανάγκη! Υπήρξε ένα βλήμα από την Ουκρανία προς την κατεύθυνση μας. Μια οβίδα εξερράγη στο χωριό, υπάρχουν απώλειες. Τώρα λαμβάνουν όλη την απαραίτητη βοήθεια. Επομένως, για την ασφάλεια των κατοίκων της Zhuravlevka και της Nekhoteevka, η διοίκηση της περιοχής του Belgorod εισάγει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε αυτά τα δύο χωριά», έγραψε χαρακτηριστικά ο τοπικός διοικητής.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά ο αριθμός των «απωλειών», ούτε και ο τύπος της οβίδας ή του πυραύλου που έπληξε τη ρωσική περιοχή.

Το Belgorod είναι πόλη στην δυτική Ρωσία, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ντονέτς μόλις 40 χιλιόμετρα βόρεια από τα σύνορα της Ουκρανίας. Είναι το Διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ.

Να θυμίσουμε ότι το pronews.gr σας αποκάλυψε χθες ότι σημειώθηκε επίθεση κατά αμάχων από τους Ουκρανούς με την εκτόξευση πυραύλου OTR-21 Tochka με στόχο την ρωσική πόλη Belgorod, η οποία αναχαιτίστηκε από την ρωσική αεράμυνα.

Δείτε βίντεο από το χθεσινό κτύπημα, το οποίο αναχαιτίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1506189472324624384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1506189472324624384%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fenoples-sygkroyseis%2Fklimakosi-i-oukrania-epixeirise-tyflo-ktypima-se-poli-sto-rosiko-edafos-me-vallistiko-vlima%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.