ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πρωθυπουργός Ιορδανίας σε Ισραήλ: «Θα κηρύξουμε πόλεμο αν προσπαθήσετε να εκτοπίσετε τους Παλαιστίνιους»

«Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή της χώρας μας», είπε ο Bisher Khasawneh

Πρωθυπουργός Ιορδανίας σε Ισραήλ: «Θα κηρύξουμε πόλεμο αν προσπαθήσετε να εκτοπίσετε τους Παλαιστίνιους»

Ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας Bisher Khasawneh τόνισε ότι αν υπάρξει οποιαδήποτε προσπάθεια εκτόπισης των Παλαιστινίων είτε από τη Γάζα, είτε από τη Δυτική Όχθη, τότε θα κηρύξει τον πόλεμο στον Ισραήλ. 

«Δεν θα υπάρξει μετατόπιση, κανένα νέο Nakba, αν θέλει ο Θεός, καμία επανεγκατάσταση και καμία εναλλακτική πατρίδα», λέει ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας.

https://twitter.com/spectatorindex/status/1721533752265085033

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες το Κοινοβούλιο της Αλγερίας εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της χώρας, Abdelmadjid Tebboune, να κηρύξει τον πόλεμο στο Ισραήλ και να βοηθήσει άμεσα τους Παλαιστίνιους.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

H Αλγερία είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του αραβικού κόσμου μετά την Αίγυπτο και έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την Ρωσία.

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι 

Τουλάχιστον 10.022 Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και 4.104 παιδιά, έχουν σκοτωθεί από τα ισραηλινά πυρά από τις 7 Οκτωβρίου στην Λωρίδα της Γάζας , ανακοίνωσε το υπό την Χαμάς υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον IDF, μόνο το τελευταίο 24ωρο οι ισραηλινές δυνάμεις χτύπησαν τουλάχιστον 450 στόχους της Χαμάς, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μέσα στην πόλη της Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.