ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εκτόξευση ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων από την πόλη Hamedan και βλημάτων cruise – 238 τα ιρανικά drones κατά Ισραήλ

Τα drones έχουν στόχο να λειτουργήσουν ως αντιπερισπασμός και «να ανοίξουν τον δρόμο» στα πυραυλικά όπλα

Εκτόξευση ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων από την πόλη Hamedan και βλημάτων cruise – 238 τα ιρανικά drones κατά Ισραήλ

Η πρώτη εκτόξευση ιρανικού βαλλιστικού πυραύλου κατά του Ισραήλ αναφέρεται ότι έγινε από την ιρανική πόλη Hamedan.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν για τον τύπο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ένα δεύτερο ή τρίτο κύμα drones εκτοξεύθηκε από το Ιράν, ενώ ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση πιθανότατα περιλαμβάνει και πυραύλους cruise.

Όπως αναφέρουν ιρανικά ΜΜΕ το πρώτο κύμα επίθεσης αποτελείτο όχι από 50 έως 75 drones, όπως είχαν αναφέρει Αμερικανοί αξιωματούχοι, αλλά από 238.

Τα drones έχουν στόχο να λειτουργήσουν ως αντιπερισπασμός και «να ανοίξουν τον δρόμο» στα πυραυλικά όπλα.

Στο Τελ Αβιβ βίντεο δείχνουν ένα drone ή βαλλιστικό πύραυλο να πέφτει σε περιοχή με κατοικίες.

Στην Τεχεράνη οι Ιρανοί πανηγυρίζουν την έναρξη του πολέμου:

Την ίδια ώρα η Ιορδανία φέρεται να άνοιξε την εναέριο χώρο της για ισραηλινά μαχητικά, τα οποία μαζί με αμερικανικά ¨κυνηγούν¨ιρανικά drones και τα καταρρίπτουν όπου τα βρουν.

Με νεότερες εκτιμήσεις τους Αμερικανοί αξιωματούχοι ανεβάζουν τον αριθμό των drone και των πυραύλων cruise που εκτόξευσε το Ιράν στα έως και 500

Η Βρετανία μαζί με αμερικανικά μαχητικά συμμετέχουν επίσης στο ¨κυνήγι” των ιρανικών drones με μαχητικά που έχουν απογειωθεί από τη βάση στην Κύπρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.