ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Το άγριο σφυροκόπημα της Χαν Γιουνίς από την ισραηλινή αεροπορία (βίντεο)

Η Χαν Γιουνίς είναι η μεγαλύτερη πόλη στη νότια Γάζα

Το άγριο σφυροκόπημα της Χαν Γιουνίς από την ισραηλινή αεροπορία (βίντεο)

Ισραηλινός ανώτερος στρατιωτικός διοικητής δήλωσε σήμερα ότι, οι Ισραηλινές δυνάμεις εμπλέκονται στη σφοδρότερη ημέρα μαχών μετά την έναρξη της εισβολής τους στη Γάζα την ίδια στιγμή που το σφυροκόπημα εναντίον της σήμερα ήταν ίσως το αγριότερο από την έναρξη των επιχειρήσεων.

«Βρισκόμαστε στην πιο έντονη μέρα μετά την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης», δήλωσε ο στρατηγός Γιαρόν Φίνκελμαν, επικεφαλής των δυνάμεων των IDF που διεξάγουν επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

«Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε τις επιθέσεις για να εμβαθύνουμε τα επιτεύγματα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ισραηλινές δυνάμεις μάχονται στη Τζαμπάλια, βόρεια της πόλης της Γάζας και στη Σουτζάγια, ανατολικά της πόλης, και τώρα πολεμούν επίσης στη Χαν Γιουνίς, στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα.

«Βρισκόμαστε στην καρδιά της Τζαμπάλια, στην καρδιά της Σουτζάγια, και τώρα επίσης στην καρδιά της Χαν Γιουνίς», είπε.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι μεγάλο μέρος της ηγεσίας της Χαμάς μπορεί να κρύβεται στη Χαν Γιουνίς, και ότι είναι προπύργιο της Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AoR3138/status/1732008988084982134?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1732008988084982134%7Ctwgr%5Eea5ee20f7e129268ad7a97df1dc0ebcef887695d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.onalert.gr%2Fkosmos%2Fgaza-o-israilinos-stratos-perikyklose-tin-poli-chan-gioynis-sfodres-maches-me-tin-chamas%2F548359%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.