11 χρόνια μετά το κλείσιμο των τραπεζών από τους δανειστές. Τι δεν καταλάβατε;

Γάζα: «24 θάνατοι στο νοσοκομείο Αλ Σίφα σε ένα μόνο 48ωρο εξαιτίας της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος» λέει η Χαμάς

«Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε και το κυλικείο του νοσοκομείου»

Γάζα: «24 θάνατοι στο νοσοκομείο Αλ Σίφα σε ένα μόνο 48ωρο εξαιτίας της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος» λέει η Χαμάς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Υγείας της Χαμάς Άσραφ αλ Κίντρα δήλωσε σήμερα (17/11) στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «24 ασθενείς πέθαναν στο νοσοκομείο Αλ Σίφα σε ένα μόνο 48ωρο εξαιτίας της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι ασθενείς αυτοί πέθαναν, «διότι ιατρικά μηχανήματα ζωτικής σημασίας σταμάτησαν να λειτουργούν εξαιτίας της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος» στο μεγαλύτερο νοσοκομειακό συγκρότημα στον παλαιστινιακό θύλακα».

Βίντεο του ισραηλινού στρατού από τις επιχειρήσεις γύρω από το νοσοκομείο

Η πλειονότητα των νοσοκομείων στη Γάζα δεν διαθέτει πλέον καθόλου καύσιμα για την τροφοδότηση των γεννητριών τους.

Ο Κίντρα πρόσθεσε πως από χθες, ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε τρία κτίρια στη δυτική πλευρά του συγκροτήματος: το κυλικείο του νοσοκομείου, το κτίριο υπηρεσιών συντήρησης και το τμήμα ανθρωπίνων πόρων.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.