ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Γάζα: Για πρώτη φορά εισέρχεται ανθρωπιστική βοήθεια στο βόρειο τμήμα του θύλακα (βίντεο)

Η βοήθεια εισέρχεται στη Λωρίδα ως μέρος της προσωρινής εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς

Γάζα: Για πρώτη φορά εισέρχεται ανθρωπιστική βοήθεια στο βόρειο τμήμα του θύλακα (βίντεο)

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου πρόκειται να φτάσει στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας ανθρωπιστική βοήθεια.

Διακόσια φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια εισέρχονται στη Λωρίδα της Γάζας, όπως μεταδίδουν οι Times of Israel.

Πάνω από πενήντα από τα φορτηγά προορίζονται για τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων περιοχών που δεν έχουν εκκενωθεί, με την έγκριση του Ισραήλ, λέει ο Συντονιστής για τις Κυβερνητικές Δραστηριότητες στα Εδάφη (COGAT).

Πριν από την έναρξη της χερσαίας επιχείρησής τους, οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις ζήτησαν από τους Παλαιστίνιους αμάχους να χρησιμοποιήσουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους για να εκκενώσουν νότια σε καθορισμένες ασφαλείς περιοχές στον θύλακα.

Η βοήθεια εισέρχεται στη Λωρίδα ως μέρος της προσωρινής εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, με τη μεσολάβηση της Αιγύπτου και του Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, περίπου 50 παιδιά και γυναίκες που κρατούνται όμηροι στη Γάζα απελευθερώνονται, μαζί με τρεις Παλαιστίνιους κρατούμενους για κάθε Ισραηλινό που ελευθερώνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.