ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γάζα: «Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο για την εξάλειψη της Χαμάς μετά την εκεχειρία» λέει ο Μ.Νετανιάχου

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιστρέψουμε στις μάχες μέχρι το τέλος»

Γάζα: «Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο για την εξάλειψη της Χαμάς μετά την εκεχειρία» λέει ο Μ.Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου ξεκαθάρισε ότι η χώρα του θα συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρηση για την ανατροπή της Χαμάς.

Σε μια βιντεοσκοπημένη δήλωση, ο Νετανιάχου τόνισε ότι οι κύριοι στόχοι του πολέμου είναι η «εξάλειψη» της τρομοκρατικής ομάδας που κυβερνά τη Γάζα, η επιστροφή όλων των ομήρων της 7ης Οκτωβρίου και η διασφάλιση ότι ο θύλακας «δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά να αποτελεί απειλή για το Ισραήλ».

Ενόψει της αναμενόμενης απελευθέρωσης μιας έκτης ομάδας ομήρων απόψε, ο Νετανιάχου χαιρετίζει την επιστροφή των απαχθέντων Ισραηλινών, η οποία, όπως λέει, την περασμένη εβδομάδα φάνταζε απλησίαστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τις τελευταίες ημέρες άκουσα μια ερώτηση: Θα επιστρέψει το Ισραήλ στις μάχες αφού τελειώσει αυτό το στάδιο της επιστροφής των ομήρων μας; Η απάντησή μου είναι ένα ξεκάθαρο ναι» τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιστρέψουμε στις μάχες μέχρι το τέλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.