ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γάζα: Tουλάχιστον 20 νεκροί και 55 τραυματίες από ισραηλινό πλήγμα στη Ράφα

«Θέλω να προστατευθώ, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να βρει ασφαλές καταφύγιο»

Γάζα: Tουλάχιστον 20 νεκροί και 55 τραυματίες από ισραηλινό πλήγμα στη Ράφα

Ο εκπρόσωπος του ελεγχόμενου από τη Χαμάς υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα, ο Άσραφ αλ Κίντρα δήλωσε ότι τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 55 τραυματίστηκαν από ισραηλινό πλήγμα στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Σε εικόνες που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera διακρίνεται πλήθος να ψάχνει απεγνωσμένα για επιζώντες στα χαλάσματα ενός ισοπεδωμένου κτιρίου.

Ένας Παλαιστίνιος, του οποίου το σπίτι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο του βομβαρδισμού, είπε σε δημοσιογράφο του Al Jazeera έξω από το κουβεϊτιανό νοσοκομείο ότι η περιοχή έχει βρεθεί κατ’ επανάληψη στο στόχαστρο των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να προστατευθώ, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να βρει ασφαλές καταφύγιο», τόνισε ο Ντιά Οστάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.