ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Γερμανικά ΜΜΕ: «Ξεκινούν ειρηνευτικές συζητήσεις για την Ουκρανία τον Ιούλιο»

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε «υπό άκρα μυστικότητα» μία διεθνής συνάντηση

Γερμανικά ΜΜΕ: «Ξεκινούν ειρηνευτικές συζητήσεις για την Ουκρανία τον Ιούλιο»

Διαπραγματεύσεις για την επίλυση του πολέμου στην Ουκρανία θα διεξαχθούν πιθανότατα τον Ιούλιο, σύμφωνα με το Tass, το οποίο επικαλείται το γερμανικό ARD.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το γερμανικό δίκτυο, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε «υπό άκρα μυστικότητα» μία διεθνής συνάντηση για την Ουκρανία με τη συμμετοχή διπλωματών από δυτικές χώρες, καθώς και εκπροσώπων από τη Βραζιλία, την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική.

Το τηλεοπτικό κανάλι σημείωσε ότι ο στόχος της Δύσης ήταν να συγκεντρώσει την υποστήριξη των χωρών της λεγόμενης BRICS, οι οποίες εξακολουθούν να παραμένουν ουδέτερες στην κατάσταση γύρω από την Ουκρανία. Οι συνομιλίες έγιναν με πρωτοβουλία του Κιέβου.

Στις 23 Ιουνίου, ο εκπρόσωπος της ΕΕ επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους ότι η Ουκρανία είχε ξεκινήσει μια συνάντηση εκπροσώπων δυτικών χωρών με συναδέλφους από τις χώρες του Παγκόσμιου Νότου στις 24 Ιουνίου στην Κοπεγχάγη.

Νωρίτερα, το Bloomberg , επικαλούμενο πηγές, ανέφερε ότι ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «απεσταλμένοι από τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία και την Ινδία», καθώς και «ένας από τους σημαντικότερους Ουκρανούς αξιωματούχους» αναμένεται να συμμετάσχουν στις συνομιλίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά, το κανάλι δεν διευκρινίζει εάν η Ρωσία σχεδιάζεται να συμμετάσχει σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.