ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ρωσία «εξαφανίζει» τις ενεργειακές και μεταφορικές υποδομές της Ουκρανίας: Σφοδρά πλήγματα σε Οδησσό, Κουράκοβο και Κριβί Ριχ

Η Μόσχα θέλει να «ακυρώσει» την δυνατότητα στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να μπορούν να επιχειρούν

Η Ρωσία «εξαφανίζει» τις ενεργειακές και μεταφορικές υποδομές της Ουκρανίας: Σφοδρά πλήγματα σε Οδησσό, Κουράκοβο και Κριβί Ριχ

Σε νέους σφοδρούς βομβαρδισμούς κατά ενεργειακών και μεταφορικών υποδομών προχώρησαν οι Ρώσοι σε πόλεις «κλειδιά» για την εξέλιξη του πολέμου, όπως στην Οδησσό, στο Κριβί Ριχ, στο Κουράκοβο και στο Ντνιπροπετρόβσκ.

Συγκεκριμένα στο Κουράκοβο οι Ρώσοι κατέστρεψαν την σιδηροδρομική γέφυρα διαμέσου της οποίας τα ουκρανικά στρατεύματα λαμβάνουν πυρομαχικά και οπλισμό.

Πλέον η φρουρά της πόλης δεν μπορεί να ανεφοδιαστεί.

Η γέφυρα καταστράφηκε από μία κατευθυνόμενη βόμβα FAB500.

Το Κουράκοβο, εντάσσεται στο ίδιο πλέγμα άμυνας μαζί με το Βούλενταρ και στέκεται ανάμεσα στις δύο περιφέρειες της Ζαπορίζια και του Ντονέτσκ.

Στο Κριβί Ριχ καταστράφηκε ολοσχερώς το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο και πλέον η ηλεκτροδότηση της κεντρικής Ουκρανίας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα.

Στην Οδησσό χτυπήθηκαν εκ νέου οι ενεργειακές εγκαταστάσεις στα περίχωρά της και συγκεκριμένα στο Ουζάτοβο.

Σοβαρά πλήγματα είπε υπέστησαν και οι ενεργειακές υποδομές στο Ντνίπροπετρόβσκ.

Πλέον τα ρωσικά πλήγματα είναι στοχευμένα και ακριβέστατα. Η Μόσχα ενεργεί βάσει σχεδιασμού και αποσκοπεί στο να μην διαθέτουν το Κίεβο και οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επαρκή μεταφορική δυνατότητα και επαρκή ενέργεια για να λειτουργήσουν.

Η Μόσχα, ειδικότερα μετά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στις 22 Μαρτίου σκέφτεται πολύ πιο «επαγγελματικά» από ότι στο παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.