ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε ουκρανικό αντιπλοϊκό πύραυλο Neptune κοντά στην Κριμαία

Το Κίεβο ήθελε να κτυπήσει εγκαταστάσεις στο έδαφος της Ρωσίας

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε ουκρανικό αντιπλοϊκό πύραυλο Neptune κοντά στην Κριμαία

Η ρωσική αεράμυνα εντόπισε και κατέστρεψε έναν ουκρανικό αντιπλοϊκό πύραυλο Neptune πάνω από το βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας κοντά στην Κριμαία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Περίπου στις 8:30 μ.μ. ώρα Μόσχας, στις 3 Οκτωβρίου, επετεύχθη επιτυχία στην αναχαίτιση της προσπάθειας του καθεστώτος του Κιέβου να διαπράξει τρομοκρατική επίθεση με αντιπλοϊκό πύραυλο Neptune σε εγκαταστάσεις στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας», ανέφερε το υπουργείο.

Η αεράμυνα εντόπισε και κατέστρεψε τον ουκρανικό πύραυλο «πάνω από το βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας κοντά στις ακτές της χερσονήσου της Κριμαίας», ανέφερε.

Ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ δήλωσε νωρίτερα ότι στην πόλη είχε εκδοθεί συναγερμός αεροπορικής επιδρομής.

Το τμήμα οδικών και μεταφορικών υποδομών της πόλης ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι πλωτές και χερσαίες μεταφορές ανεστάλησαν σε σχέση με τον συναγερμό. Ο κυβερνήτης ανακοίνωσε αργότερα ότι ο συναγερμός αεροπορικής επιδρομής ακυρώθηκε.

Σημειώνεται ότι ο πύραυλος Neptune πιστώνεται με την βύθιση της ναυαρχίδας του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, του καταδρομικού «Μόσκβα» στις 14 Απριλίου 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.