ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η βουλευτής της Ουκρανίας Λιουντμίλα Ντενίσοβα:  «Ρώσοι στρατιώτες βίαζαν κατόπιν εντολής του Β.Πούτιν»

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να καταπολεμά τις ψευδείς πληροφορίες 

Η βουλευτής της Ουκρανίας Λιουντμίλα Ντενίσοβα:  «Ρώσοι στρατιώτες βίαζαν κατόπιν εντολής του Β.Πούτιν»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ουκρανή βουλευτής Λιουντμίλα Ντενίσοβα εκφράζει απίστευτες πληροφορίες για τη διεξαγωγή ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο κανάλι του στο Telegram συνεχίζει να διαψεύδει ψευδείς πληροφορίες. Μία από αυτές τις δηλώσεις της Ντενίσοβα ήταν ότι ξέσπασαν μαζικές ταραχές στο Λούγκανσκ και στο Ντόνετσκ και οι μονάδες των LPR και DPR άρχισαν να πυροβολούν κατά του ρωσικού στρατού.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες.

«Η Ντενίσοβα έκανε επανειλημμένα δηλώσεις που δεν υποστηρίζονταν από γεγονότα, αποτελώντας στην πραγματικότητα εργαλείο της ουκρανικής προπαγάνδας. Οι πληροφορίες για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρώσων στρατιωτών και μαχητών από το LPR και το DPR είναι μια σκόπιμη διάδοση ψευδών πληροφοριών, η οποία επίσης δεν έχει καμία επιβεβαίωση», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Νωρίτερα, η Ντενίσοβα δήλωσε επίσης ότι στους αιχμάλωτους στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας «δίνουν άγνωστα ναρκωτικά, μετά από τα οποία χάνουν τις αισθήσεις τους και τη μνήμη. 

Στη συνέχεια, φέρεται να αναγκάζονται να μάθουν τον ύμνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την ιστορία των κρατικών συμβόλων».

«Δεν είναι ξεκάθαρο πώς αυτό είναι δυνατό με την απώλεια μνήμης;», αναφέρει το τηλεγραφικό κανάλι του υπουργείου.

Κορυφαίο επίτευγμα είναι η δήλωση της Ντενίσοβα ότι «Ρώσοι στρατιώτες βιάζουν κατοίκους της περιοχής κατόπιν εντολής του Πούτιν». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ακόμη και η ουκρανική κυβέρνηση κατηγορεί την Ντενίσοβα για διάδοση ψευδών πληροφοριών», τονίζει το κανάλι Telegram του υπουργείου Άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.