ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Εντοπίστηκε εργαστήριο κατασκευής εκρηκτικών μέσα σε διαμέρισμα στην Ανατ.Ιερουσαλήμ – Δύο συλλήψεις

Το τρομοκρατικό χτύπημα θα συνδύαζε πυροβολισμούς και βομβιστικές επιθέσεις

Ισραήλ: Εντοπίστηκε εργαστήριο κατασκευής εκρηκτικών μέσα σε διαμέρισμα στην Ανατ.Ιερουσαλήμ – Δύο συλλήψεις

Η Αστυνομία του Ισραήλ και η υπηρεσία ασφαλείας, Σιν Μπετ, ανακοίνωσαν πως απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, καθώς εντόπισαν ένα εργαστήριο κατασκευής εκρηκτικών μέσα σε διαμέρισμα στον προσφυγικό καταυλισμό Σουαφάτ και προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Πρόκειται για δύο 20χρονους, οι οποίοι φαίνεται να είχαν διασυνδέσεις με τρομοκρατικές 0μάδες στη Δυτική Όχθη, ενώ κατείχαν υλικό για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Οι δυο τους σχεδίαζαν επίσης να αγοράσουν όπλα, σύμφωνα με την ισραηλινή ανακοίνωση.

Η ανακάλυψη και η απομάκρυνση του εργαστηρίου απέτρεψε μια συνδυασμένη τρομοκρατική επίθεση, με όπλα και βόμβες, που είχε σχεδιαστεί εναντίον των δυνάμεων.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το κατηγορητήριο για τους δύο 20χρονους συλληφθέντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.