ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινοί στρατιώτες: «Θα καταστρέψουμε όλα τα τούνελ της Χαμάς» (βίντεο)

Μίλησαν σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό

Ισραηλινοί στρατιώτες: «Θα καταστρέψουμε όλα τα τούνελ της Χαμάς» (βίντεο)

Την ώρα που ο ισραηλινός Στρατός συνεχίζει τις χερσαίες επιχειρήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας με την Τζαμπαλίγια να βρίσκεται στο επίκεντρο, στρατιώτες μίλησαν σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο πεδίο, τη Χαμάς, τα τούνελ και τους αμάχους.

«Θα έλεγα οι υποδομές των τούνελ που είναι απέραντες και ογκώδεις και επιχειρούμε ώστε να διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα τούνελ ανατινάχτηκαν και ότι όλες οι είσοδοι ανατινάχτηκαν και έκλεισαν. Επίσης, επιχειρούμε σε πολιτικές υποδομές όπου υπάρχουν ακόμα άμαχοι» ανέφερε διοικητής ισραηλινής ταξιαρχίας.

«Είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλοί άμαχοι που γύρισαν στα σπίτια τους και προσπαθούμε να τους εξασφαλίσουμε συνθήκες να ζουν γιατί η ζώνη πυρός παραμένει, γίνονται σκληρές μάχες με τη Χαμάς», λένε.

Την ίδια ώρα εκτός από τους ομήρους της Χαμάς που παραμένουν στη Γάζα, υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μονάδα του ισραηλινού Στρατού αναζητά ανθρώπινα μέλη μέσα στα κατεστραμμένα, καμμένα και χτυπημένα αυτοκίνητα, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης των ανθρώπων που μένουν ακόμα αγνοούμενοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.