Έντονη είναι η δραστηριότητα των ανδρών των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού Στρατού, με πρόσφατα αποτελέσματα επί του πεδίου να βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.
Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε μέσω της πλατφόρμας Telegram και αναπαράχθηκε από λογαριασμούς στο Χ, διακρίνεται η στιγμή που οι κομάντος των αερομεταφερόμενων δυνάμεων (VDV) βρίσκονται δίπλα από τις σορούς Ουκρανών αξιωματικών.
Δείτε βίντεο:
روسی اسپیشل فورسز نے عقب میں دراندازی کی کوشش کرنے والے یوکرینی تخریب کار دستے کو گھات لگا کر نشانہ بنایا، جس کے نتیجے میں یونٹ کے اہلکار ہلاک ہوگئے۔
https://t.co/PwwZBy9AVV— Shahid Khan Yousafzai🦅 (@shahidkhan_y) November 2, 2026
Από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Ουκρανοί αξιωματικοί εντοπίστηκαν και εξουδετερώθηκαν μετά από ενέδρα που στήθηκε σε βάρος τους.
Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την ακριβή τοποθεσία, όπου έγινε το περιστατικό.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.