ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινός Στρατός: Δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς για ομαδική ταφή Παλαιστινίων σε νοσοκομεία

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του ανθρώπου ζήτησε την διεξαγωγή διεθνούς έρευνας για τους ομαδικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν

Ισραηλινός Στρατός: Δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς για ομαδική ταφή Παλαιστινίων σε νοσοκομεία

Ο ισραηλινός στρατός, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι υπάρχουν ομαδικοί τάφοι Παλαιστινίων στο νοσοκομείο Νάσερ στη Λωρίδα της Γάζας.

Παράλληλα, διευκρινίζει ότι σοροί που είχαν ταφεί εκεί εξετάσθηκαν στο πλαίσιο της αναζήτησης ομήρων.

«Ο ισχυρισμός ότι ο ισραηλινός στρατός έθαψε σορούς Παλαιστινίων στερείται βάσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του στρατού όπου και διευκρινίζεται ότι οι σοροί επιστράφηκαν στον τόπο ταφής τους έπειτα από την εξέτασή τους.

«Η εξέταση πραγματοποιήθηκε με προσεκτικό τρόπο και αποκλειστικά σε τόπους στους οποίους οι υπηρεσίες Πληροφοριών ανέφεραν πιθανή παρουσία ομήρων. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε προσεκτικά με σεβασμό και με την διαφύλαξη της αξιοπρέπειας του νεκρού».

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του ανθρώπου ζήτησε την διεξαγωγή διεθνούς έρευνας για τους ομαδικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν στα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία της Λωρίδας της Γάζας και δηλώνει σοκαρισμένη από την καταστροφή του νοσοκομείου Αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας και Νάσερ στην Χαν Γιουνές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή του, ο ύπατος αρμοστής Φόλερ Τουρκ τονίζει την ανάγκη για την διεξαγωγή «ανεξάρτητων, αποτελεσματικών και διαφανών ερευνών» στο πλαίσιο του «κλίματος ατιμωρησίας που επικρατεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.