Καναδάς: Ανακοίνωσε νέες κυρώσεις κατά του ρωσικού αμυντικού τομέα

Οι κυρώσεις αφορούν 33 οντότητες του αμυντικού τομέα της Ρωσίας

Καναδάς: Ανακοίνωσε νέες κυρώσεις κατά του ρωσικού αμυντικού τομέα

Νέες κυρώσεις σε εταιρείες του ρωσικού αμυντικού τομέα ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβάλλει ο Καναδάς ενώ μελετά επιλογές για πρόσθετα μέτρα σε απάντηση στη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία.

Οι σημερινές κυρώσεις περιλαμβάνουν περιοριστικά μέτρα σε 33 οντότητες του αμυντικού τομέα της Ρωσίας για παροχή βοήθειας στον ρωσικό στρατό στον πόλεμο, ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.

«Αυτές οι οντότητες έχουν παράσχει έμμεση ή άμεση υποστήριξη στον ρωσικό στρατό και ως εκ τούτου είναι συνένοχοι στον πόνο και τα βάσανα που προκαλεί ο παράλογος πόλεμος του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Καναδάς συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση, να συντονίζει τις ενέργειές του με τους διεθνείς εταίρους του και να διερευνά επιλογές για νέα μέτρα», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.