Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ«...

Κριμαία: Ουκρανική επίθεση κορεσμού με ATACMS εναντίον συστοιχίας ρωσικών S-400 (βίντεο)

Καταστράφηκαν τουλάχιστον 4 εκτοξευτές και ένα σύστημα ραντάρ

Κριμαία: Ουκρανική επίθεση κορεσμού με ATACMS εναντίον συστοιχίας ρωσικών S-400 (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οι Ουκρανοί εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους ATACMS κατά των ρωσικών θέσεων αεράμυνας S-400 κοντά στη Σεβαστούπολη, στην Κριμαία, τα ξημερώματα της 2ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με αναφορές, χτυπήθηκαν τέσσερις εκτοξευτές του συστήματος και ένα ραντάρ ελέγχου πυρός 92N6 Grave Stone, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Οι νέοι ATACMS εκτεταμένης εμβέλειας που παρέδωσαν μυστικά οι ΗΠΑ στην Ουκρανία έχουν εμβέλεια σχεδόν 350 χιλιομέτρων και χρησιμοποιούν GPS για ακριβή στόχευση.

Οι Ουκρανοί φαίνεται πως εντείνουν τις προσπάθειές τους να «ανοίξουν δρόμο» για τα F-16 που μόλις παρέλαβαν, στοχεύοντας με θυψηλή προτεραιότητα τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας.

Δείτε το βίντεο: 

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.