ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μ.Νετανιάχου και Γ.Γκάλαντ παρακολούθησαν από το κέντρο ελέγχου την επιχείρηση απελευθέρωσης των ομήρων της Χαμάς (βίντεο)

Αποφυλακίστηκαν και 39 Παλαιστίνιοι από ισραηλινές φυλακές

Μ.Νετανιάχου και Γ.Γκάλαντ παρακολούθησαν από το κέντρο ελέγχου την επιχείρηση απελευθέρωσης των ομήρων της Χαμάς (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ παρακολούθησαν από το κέντρο ελέγχου του Κλάδου Επιχειρήσεων του Ισραηλινού Στρατού, τη διαχείριση της επιχείρησης απελευθέρωσης των ομήρων της Χαμάς.

Ελεύθεροι 13 Ισραηλινοί, 10 Ταϊλανδοί και ένας Φιλιππινέζος

Η πρώτη ομάδα των ομήρων αφέθηκε ελεύθερη από τη Χαμάς και με τη βοήθεια του προσωπικού της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα από το Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα προς το πέρασμα της Ράφα στο Ισραήλ, όπως δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος.

Αν και στην αρχή ήταν γνωστό ότι αφέθηκαν ελεύθεροι 25 όμηροι (13 Ισραηλινοί και 12 Ταϊλανδοί), σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ αφέθηκαν ελεύθεροι 13 Ισραηλινοί, 10 Ταϊλανδοί και ένας Φιλιππινέζος.

Αποφυλακίστηκαν 39 Παλαιστίνιοι από ισραηλινές φυλακές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

39 Παλαιστίνιοι, γυναίκες και παιδιά, αποφυλακίστηκαν από ισραηλινές φυλακές, στο πλαίσιο της συμφωνίας Ισραήλ-Χαμάς μετά από την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ με ανάρτηση στο Χ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.