ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Με 200.000 νέους μαχητές ενισχύθηκε ο Στρατός των Χούθι – Έφτασαν τους 500.000

Οι ΗΠΑ παραδέχτηκαν ότι οι επιθέσεις στην Υεμένη ενίσχυσαν μόνο τους Χούθι

Με 200.000 νέους μαχητές ενισχύθηκε ο Στρατός των Χούθι – Έφτασαν τους 500.000

Σε περίπου 500.000, ανέρχεται πλέον ο συνολικός αριθμός του Στρατού των Χούθι, καθώς σύμφωνα με το Al Jazeera, 200.000 νέοι μαχητές στην Υεμένη εντάχθηκαν στο κίνημα Ανσαρουλάχ.

Η υποστήριξη του Άξονα της Αντίστασης στην Παλαιστίνη έχει κάνει την ομάδα πολύ δημοφιλή στον μουσουλμανικό κόσμο.

Οι ΗΠΑ παραδέχτηκαν ότι οι επιθέσεις στην Υεμένη ενίσχυσαν μόνο τους Χούθι.

Οι Χούθι προετοιμάζουν ενεργά και διεξάγουν στρατιωτικές ασκήσεις για την εισβολή στο Ισραήλ και τους ισραηλινούς οικισμούς.

Το Ιράν αναπτύσσει νέα και πιο προηγμένα όπλα κάθε μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.