Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Νέα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

Oι IDF δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο

Νέα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

Νέα ισραηλινή αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας το απόγευμα της Τετάρτης (29/10).

Τα παραπάνω ανέφεραν παλαιστινιακά ΜΜΕ. Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) δεν έκαναν καμία ανακοίνωση.

Η καταγγελία έγινε λίγες ώρες αφότου το Ισραήλ ανέφερε ότι «επιστρέφει στην εφαρμογή της εκεχειρίας» μετά τον θάνατο τουλάχιστον 104 ανθρώπων σε επιθέσεις στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 46 παιδιών, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.

Οι ισραηλινές δυνάμεις υποστήριξαν πως πραγματοποίησαν επιθέσεις σε βάρος «περισσότερων από 30 τρομοκρατών σε θέσεις διοίκησης εντός τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν στη Λωρίδα της Γάζας».

Προειδοποίησαν, μάλιστα, ότι ο Στρατός θα «συνεχίσει να επιβάλλει τη συμφωνία και να αντιδρά δυναμικά σε οποιαδήποτε παραβίαση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.