ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νεκροί πέντε Παλαιστίνιοι από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη

Tουλάχιστον 22 τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις που ξέσπασαν κατά την έφοδο ισραηλινών στρατιωτών στον προσφυγικό καταυλισμό της Καλάντια

Νεκροί πέντε Παλαιστίνιοι από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Δυτική Όχθη

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιους το τελευταίο 24ωρο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ο 23χρονος Άνας αλ Φαρούκ και ο 22χρονος Μοχάμεντ Αλ Φαρούκ πυροβολήθηκαν (σ.σ. υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες) από ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στη Χεβρώνα και υπέκυψαν στα τραύματά τους μετά τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 22 τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις που ξέσπασαν κατά την έφοδο ισραηλινών στρατιωτών στον προσφυγικό καταυλισμό της Καλάντια, ανέφερε νωρίτερα η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και συνέλαβαν άλλους δύο στη διάρκεια επιχείρησης τη νύχτα που πέρασε στην Καλκίλια, μετέδωσε το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων (WAFA). Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε την «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.