ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο θρίλερ με την απομάκρυνση αμάχων από την Μαριούπολη: Παραστρατιωτικοί Ουκρανοί τους κρατούν όμηρους

Τοποθετούν πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά έξω από νοσοκομεία, εκπαιδευτήρια και κατοικίες!

Νέο θρίλερ με την απομάκρυνση αμάχων από την Μαριούπολη: Παραστρατιωτικοί Ουκρανοί τους κρατούν όμηρους

Στον αέρα για ακόμη μια φορά ετοιμάζονται να τινάξουν την εκεχειρία στην Μαριούπολη οι Ουκρανοί νεοναζί, καθώς ελάχιστοι άμαχοι έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να φύγουν.  

Όπως μετέδωσε και ο ανταποκριτής του OPEN στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός, οι νεοναζί Ουκρανοί που ελέγχουν ως επί το πλείστον τον κυρίως αστικό ιστό της Μαριούπολης δεν αφήνουν τους πολίτες να εγκαταλείψουν την πόλη!

Αυτό ισχύει για όλες τις ηλικίες, ακόμα και μικρά παιδιά.

Μάλιστα σε μία σοκαριστική πληροφορία, η οποία μεταδίδεται και από ρωσικά δίκτυα, Ουκρανοί παραστρατιωτικοί, πολλοί εκ των οποίων μέλη του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, τοποθετούν πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά έξω από νοσοκομεία, εκπαιδευτήρια και κατοικίες!

Στόχος τους; Να βάλλουν ανενόχλητοι κατά του ρωσικού Στρατού και των ρωσόφωνων αυτονομιστών, ξέροντας ότι αν ανταποδώσουν οι Ρώσοι τα πυρά θα υπάρξουν μαζικοί θάνατοι αμάχων!

«Χρησιμοποιούν τους αμάχους ως ζωντανές ασπίδες», καταγγέλλουν Ρωσόφωνοι αξιωματούχοι.

Υπάρχουν αναφορές για κατοίκους της Μαριούπολης που διαμαρτύρονται έντονα στις τοπικές αρχές επειδή δεν ξεκινάει, παρά το ρωσικό τελεσίγραφο, η απομάκρυνσή τους από την πόλη!

Σε πολλές περιπτώσεις οι Ουκρανοί εθνικιστές τους απαγορεύουν την έξοδο λέγοντάς τους ακόμη και πως:

«Ο στρατός μας θα νικήσει οπότε δεν υπάρχει λόγος να φύγετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι καταγγελίες είναι άκρως σοβαρές και δείχνουν πως το δασκαλεμένο από τη Δύση καθεστώς Ζελένσκι θέλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φόρο αίματος στα χέρια του Πούτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.