ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέοι σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο: Δόθηκε εντολή για εκκένωση της πόλης μέσα στις επόμενες 48 ώρες!

Οι Ρώσοι χτυπούν εκ νέου ενεργειακές υποδομές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Νέοι σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο: Δόθηκε εντολή για εκκένωση της πόλης μέσα στις επόμενες 48 ώρες!

Μεγάλη ρωσική επίθεση για την κατάληψη του Χάρκοβο, αναμένεται τις επόμενες ημέρες καθώς δόθηκε εντολή για μαζική εκκένωση της πόλης εντός 48 ωρών και ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν νέοι μαζικοί βομβαρδισμοί σε ενεργειακές υποδομές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι το Κίεβο θεωρεί πως το ενδεχόμενο της ρωσικής επίθεσης είναι άμεσο, υπαρκτό και ότι θα συμβεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η πόλη δέχτηκε σφοδρά και στοχευμένα πλήγματα από τις ρωσικές δυνάμεις τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα ηλεκτροδότηση της να έχει διακοπεί στο μεγαλύτερο μέρος της.

Σημειώνεται ότι σφοδρή επίθεση με πυραύλους και drones εξαπέλυσαν οι Ρώσοι και χθες στο Χάρκοβο κατά την οποία ισοπεδώθηκαν η σχολή τεθωρακισμένων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων όπου σύμφωνα με ρωσικές πήγες διέμεναν ΝΑΤΟϊκοί εκπαιδευτές και είχαν μεταφερθεί δυτικά άρματα μάχης.

Επλήγησαν και άλλες μεγάλες αποθήκες οπλισμού. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει βίντεο που δημοσίευσαν Oυκρανοί στρατιωτικοί σε αυτές τις αποθήκες υπήρχαν πυροβόλα και μεγάλες ποσότητες βλημάτων των 155 χλστ.

«Η σχολή των τεθωρακισμένων στην οδό Poltavsky 192 στο Χάρκοβο δέχτηκε επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυτικά άρματα μάχης με ΝΑΤΟϊκούς εκπαιδευτές μεταφέρθηκαν εκεί πρόσφατα» μετέδωσε το RIA Novosti, το οποίο εν συνεχεία ανέφερε δύο πυραυλικά χτυπήματα στην περιοχή Slobodsky.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.