ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ντόνετσκ: Οι πιο σφοδροί ουκρανικοί βομβαρδισμοί κατά αμάχων από το 2014 – «Κτυπούν στο ψαχνό» οι νεοναζί

Ουκρανοί: “Δεν έχουμε ρίξει ούτε μια βολή στο Ντόνετσκ”

Ντόνετσκ: Οι πιο σφοδροί ουκρανικοί βομβαρδισμοί κατά αμάχων από το 2014 – «Κτυπούν στο ψαχνό» οι νεοναζί

Σύμφωνα με δηλώσεις των αρχών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, χθες η πόλη του Ντόνετσκ δέχτηκε τους πιο σφοδρούς βομβαρδισμούς από το 2014.

Την ημέρα αυτή, οι Ουκρανοί εκτόξευσαν 300 οβίδες και ρουκέτες στην πόλη από πυροβόλα 152 mm, συστήματα Uragan και Grad, καθώς και από πυροβόλα όπλα που προμήθευσε το ΝΑΤΟ.

Τρεις κεντρικές συνοικίες του Ντόνετσκ δέχθηκαν πυρά, οι εκρήξεις συνεχίστηκαν για περισσότερες από δύο ώρες χωρίς διάλειμμα.

Τέτοιοι πολλαπλοί βομβαρδισμοί δεν έχουν καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν, δήλωσε το Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού (JCCC) της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Εκπρόσωποι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ισχυρίζονται ότι τουλάχιστον 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς

Η Ουκρανία χαρακτήρισε τις κατηγορίες αβάσιμες και τόνισε ότι από το 2014, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας “δεν έχουν ρίξει ούτε μια βολή στο Ντόνετσκ”.

Οι βομβαρδισμοί του Ντόνετσκ δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.