ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ίδιος ο Β.Πούτιν κατηγόρησε επίσημα την Ουκρανία για «τρομοκρατία» – Κακός οιωνός για το Κίεβο

Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ώρες για τους Ουκρανούς

Ο ίδιος ο Β.Πούτιν κατηγόρησε επίσημα την Ουκρανία για «τρομοκρατία» – Κακός οιωνός για το Κίεβο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για πρώτη φορά πήρε θέση όχι απλώς για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία αλλά για ειδικά για την βομβιστική ενέργεια στη γέφυρα της Κριμαίας, λέγοντας ότι ήταν μια «τρομοκρατική πράξη».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι δυνάμεις πληροφοριών της Ουκρανίας είχαν στόχο να καταστρέψουν ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της πολιτικής υποδομής της Ρωσίας.

«Οι δράστες, οι αυτουργοί και οι εντολείς είναι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες», είπε ο Πούτιν στην συνάντηση με τον επικεφαλής της ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Πρόκειται για μια τρομοκρατική πράξη που στόχευε στην καταστροφή μιας πολιτικής υποδομής κρίσιμης σημασίας» ανέφερε, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Κρεμλίνου στο Telegram.

Αυτό δεν είναι καθόλου καλός οιωνός για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ουκρανία και το τι θα υποστεί η χώρα ως υπεύθυνη για την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος της Ρωσίας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/_/status/1579166216366985217?ref_src=twsrc%5Etfw

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.