ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οδησσός: Κατάρριψη 2 πυραύλων με 5 τραυματίες από τα συντρίμμια – Αδιάκοπα τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα

Τα συντρίμμια έπεσαν σε αστικές υποδομές της Οδησσού με τραυματισμούς πέντε ατόμων και μεγάλες υλικές ζημιές

Οδησσός: Κατάρριψη 2 πυραύλων με 5 τραυματίες από τα συντρίμμια – Αδιάκοπα τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα

Η ουκρανική αεροπορία κατέρριψε δύο ρωσικούς πυραύλους πάνω από την Οδησσό σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με αναφορές αξιωματούχων. Τα συντρίμμια έπεσαν σε αστικές υποδομές, προκαλώντας τραυματισμούς σε πέντε άτομα.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας 15χρονος ο οποίος βρισκόταν στο ύπαιθρο τη στιγμή της επίθεσης, ανέφερε ο δήμαρχος της Οδησσού Γκενάντι Τρουχάνοφ στην ανάρτησή του στο Telegram.

«Ο εχθρός ύπουλα κατευθύνει τα πυραυλικά πλήγματά του σε βιομηχανικές και κατοικημένες περιοχές της Οδησσού» ανέφερε στην ίδια εφαρμογή η στρατιωτική διοίκηση της νότιας Ουκρανίας.

Η Ρωσία εξαπέλυσε μεγάλη αεροπορική επίθεση στο ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας στις 22 Μαρτίου, σε «αντίποινα», όπως ανέφερε, για τις ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικές επαρχίες που συνορεύουν με τα ουκρανικά σύνορα.

Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να πλήττουν εγκαταστάσεις ενέργειας και αυτήν την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μόσχα ενέτεινε τις προηγούμενες ημέρες τη χρήση βαλλιστικών πυραύλων, που είναι γρηγορότεροι από τους συνηθισμένους πυραύλους πλεύσης και δυσκολότερο να καταρριφθούν. Δύο χρόνια μετά τη στρατιωτική επέμβαση, οι ρωσικές δυνάμεις προχωρούν σταθερά και πλέον ελέγχουν περίπου το ένα πέμπτο της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.