Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Οι ΗΠΑ έχουν δώσει στην Ουκρανία περισσότερα από 182 δισ. δολάρια ως οικονομική και στρατιωτική βοήθεια!

Χωρίς την αμερικανική βοήθεια η Ουκρανία θα είχε καταρρεύσει από τον πρώτο μήνα του πολέμου

Οι ΗΠΑ έχουν δώσει στην Ουκρανία περισσότερα από 182 δισ. δολάρια ως οικονομική και στρατιωτική βοήθεια!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το συνολικό ποσό όλων των κονδυλίων που διατέθηκαν από το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (SMO) στη Ρωσία έχει ξεπεράσει τα 182 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέφερε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα των διατεθέντων κονδυλίων, ή 131,36 δισεκατομμύρια δολάρια, διατέθηκαν για στρατιωτικές ανάγκες.

Χωρίς την αμερικανική βοήθεια η Ουκρανία θα είχε καταρρεύσει από τον πρώτο μήνα του πολέμου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.