
Οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις έστειλαν το USV “Magura” στην Μαύρη Θάλασσα και το πλήρωσαν ακριβά.
Ο λόγος; Ρωσικό drone με οπτικές ίνες το εντόπισε και προχώρησε στην ακόλουθη καταστροφή του.
Σημειώνεται ότι το μη επανδρωμένο θαλάσσιο όχημα, ήταν έμφορτο με τέσσερα βλήματα από RPG, έτσι ώστε να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στον αντίπαλο στόχο του.
Δείτε βίντεο:
🇷🇺🇺🇦 A Ukrainian unmanned boat with four RPGs on board was destroyed by a fiber-optic drone in the Black Sea. pic.twitter.com/WNhyk33hDl
— King Chelsea Ug 🇺🇬🇷🇺 (@ug_chelsea) May 17, 2026
Στόχος των δυνάμεων του Κιέβου είναι η περιοχή να πλημμυρίσει από τέτοια πολεμικά μέσα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.