ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Οι Ουκρανοί ανακατέλαβαν το Σταρομαγιόρσκι στο Ντονιέτσκ – Σκληρές μάχες στο Μπακχμούτ (βίντεο)

Κέρδη για τους Ρώσους κοντά στην πόλη Λυμάν

Οι Ουκρανοί ανακατέλαβαν το Σταρομαγιόρσκι στο Ντονιέτσκ – Σκληρές μάχες στο Μπακχμούτ (βίντεο)

Την ανακατάληψη του χωριού Σταρομαγιόρσκι στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, από τις ουκρανικές δυνάμεις, ανακοίνωσε η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Χάνα Μαλιάρ.

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνεχάρη τον ουκρανικό στρατό για την απελευθέρωση της κοινότητας.

Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν ανακτήσει τον έλεγχο σε ορισμένες κοινότητες της περιοχής, αλλά η αντεπίθεση που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου δεν έχει αποφέρει μέχρι στιγμής τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Σφοδρές μάχες αναφέρθηκαν στις κοινότητες Κλιστσίβκα, Κουρντιουμίβκα και Αντρίιβκα. Η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας είπε πως οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν αντεπίθεση βόρεια της Μπακχμούτ, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι χρησιμοποιούνται και όπλα διασποράς κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων μαχών, με το Μπακχμούτ να μετατρέπεται ξανά σε πεδίο πολύ σκληρών μαχών.

Εκεί που σημειώθηκαν οι πιο σκληρές μάχες τις τελευταίες ώρες είναι η Κλιστσίβκα, η οποία φέρεται πλέον να βρίσκεται υπό πλήρη ρωσικό έλεγχο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο ρωσικός στρατός ανέφερε εδαφικά κέρδη τις προηγούμενες ημέρες κοντά στην πόλη Λιμάν (περιφέρεια Ντονέτσκ), όπου την Τρίτη ανακοίνωσε την κατάληψη του χωριού Σεργκίιβκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.