ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στο Κίεβο με πυραύλους cruise Kh-101, Kalibr και υπερ-υπερηχητικούς Kinzhal

Οι Ρώσοι ισοπεδώνουν ενεργειακές υποδομές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στο Κίεβο με πυραύλους cruise Kh-101, Kalibr και υπερ-υπερηχητικούς Kinzhal

Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του Κιέβου, της πρωτεύουσας Ουκρανίας, με πυραύλους cruise  Kh-101, πυραύλους cruise Κalibr, αλλά και με υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal.

Oι πύραυλοι εκτοξεύονται από μαχητικά αεροσκάφη Mig-31, από στρατηγικά βομβαρδιστικά Τu-95 MS (τουλάχιστον 10) και από πλοία του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Στο στόχαστρο έχουν τεθεί ενεργειακές υποδομές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

«Πολλές ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν νωρίς το πρωί στο κέντρο του Κιέβου, της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, έπειτα από συναγερμό για επιδρομή των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας με πυραύλους και drones», αναφέρει δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο δημοσιογράφος μετέδωσε πως άκουσε κάπου δέκα εκρήξεις από τις 05:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) και μετά, καθώς και πυρά της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα αρκετοί κάτοικοι έχουν βρει καταφύγιο στον υπόγειο σιδηρόδρομο.

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, ανέφερε μέσω Telegram πως «συντρίμμια πυραύλων» κατέπεσαν σε συνοικίες της πόλης, ειδικά σε πολυκατοικίες και σε άλλα κτίρια.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο βομβαρδισμό της ουκρανικής πρωτεύουσας από τα τέλη Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.