ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ουκρανία: «Παγωμένα» τα μέτωπα – Έντονες και αιματηρές μάχες χωρίς εδαφικά κέρδη

Πραγματοποιήθηκαν μικρές ουκρανικές αντεπιθέσεις σε κάποια σημεία του μετώπου

Ουκρανία: «Παγωμένα» τα μέτωπα – Έντονες και αιματηρές μάχες χωρίς εδαφικά κέρδη

Επιθετικές ενέργειες έχουν πραγματοποιηθεί τόσο από τους Ρώσους, όσο και από τις ουκρανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, με μικρά κέρδη και για τους δύο σε διαφορετικά μέτωπα.

Στην κατεύθυνση του μετώπου προς το χωριό Λύπτσι, οι Ουκρανοί εξαπέλυσαν επίθεση στο χωριό Χλυμπόκε.

Ενώ η επίθεση στο χωριό ήταν ανεπιτυχής, οι Ουκρανοί εξασφάλισαν τη δασική γραμμή μπροστά από το χωριό και την έχουν οχυρώσει με θέσεις πολυβόλων και αντιαρματικούς πυραύλους.

Στο Βοβτσάνσκ οι Ρώσοι βομβαρδίζουν όσα κτίρια έχουν απομείνει με θερμοβαρικές ρουκέτες.

Από το χωριό Tykhe στα ανατολικά, οι Ουκρανοί επιχειρούν να σπάσουν τη ρωσική άμυνα αφού ανακατέλαβαν το χωριό.

Στην κατεύθυνση του Σίβερσκ, οι Ρώσοι έχουν επεκτείνει τις θέσεις τους δυτικά του χωριού, ελέγχοντας πλέον και τις δύο εισόδους στην πόλη.

Στην περιοχή Kanal του Chasiv Yar, οι Ρώσοι φέρεται να έχουν καταλάβει περισσότερα κτίρια, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει οπτική επιβεβαίωση.

Στο Urazhaine, οι Ρώσοι εισέβαλαν στο χωριό με τρία τεθωρακισμένα οχήματα, αλλά δεν είναι σαφές πόσο έχουν προχωρήσει εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.