ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουκρανική απόβαση νότια του Δνείπερου – Σκληρές μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις στην δυτική Χερσώνα και στη Νόβα Κακχόφκα

Ρωσικά ελικόπτερα Ka-52 κτύπησαν δυο αποβατικά - Ένα βυθίστηκε από πλήγμα Kornet-E

Ουκρανική απόβαση νότια του Δνείπερου – Σκληρές μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις στην δυτική Χερσώνα και στη Νόβα Κακχόφκα

Ουκρανική απόβαση στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου κοντά στην πόλη Golaya Pristan στη Χερσώνα, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αργά το βράδυ ο ουκρανικός Στρατός Ουκρανίας επιχείρησαν να αποβιβάσουν δυνάμεις κοντά στην πόλη στην περιοχή Skadovsky στο νότιο τμήμα της Χερσώνας που ελέγχεται από την Ρωσία.

Eν συνεχεία οι Ουκρανοί επιχείρησαν και δεύτερη απόπειρα απόβασης, αυτή την φορά στην Νόβα Καχόφκα της Χερσώνας. 

Ο ρωσικός Στρατός βύθισε ένα σκάφος με πλήγμα αντιαρματικού πυραύλου Kornet-Ε και επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 κτύπησαν άλλα δύο.

Το ρωσικό πυροβολικό κτύπησε τις περιοχές συγκέντρωσης των ουκρανικών δυνάμεων στην βόρεια όχθη του Δνείπερου που είχαν συγκεντρωθεί περίπου 3.000 Ουκρανοί για να πατήσουν επάνω στο προγεφύρωμα που θα δημιουργούσαν μέσα στη νύχτα οι πρώτες ουκρανικές δυνάμεις.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι η ουκρανική ενέργεια αναχαιτίστηκε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι μάχες συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ουκρανοί έχουν μεταφέρει αντιαεροπορικές συστοιχίες Buk-M1 για να δημιουργήσουν θόλο προστασίας στα στρατεύματά τους, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μαχητικά αεροσκάφη Su-34 έκαναν την εμφάνισή τους και εκτόξευσαν όπλα αέρος-εδάφους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.