ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανικό όχημα διαλύεται από ρωσικό πλήγμα και το πλήρωμα βγήκε ζωντανό μέσα από τα παλιοσίδερα! (βίντεο)

Αμετάβλητη η κατάσταση στο Ραμποτίνο

Ουκρανικό όχημα διαλύεται από ρωσικό πλήγμα και το πλήρωμα βγήκε ζωντανό μέσα από τα παλιοσίδερα! (βίντεο)

Εντυπωσιακό είναι το βίντεο μέσα από ουκρανικό όχημα το οποίο δέχεται ρωσικά πυρά άγνωστο σε ποιο μέτωπο (πιθανότατα στο Ραμποτίνο στο οποίο υπάρχει και η μεγαλύτερη κινητικότητα) και καταστρέφεται ολοσχερώς.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως και οι τρεις Ουκρανοί που βρίσκονταν μέσα σε αυτό γλίτωσαν τις ζωές τους (ευτυχώς οι άνθρωποι τα κατάφεραν) παρά το γεγονός ότι το όχημα έγινε… διαμπερές και μία μάζα από παλιοσίδερα.

Μάλλον, το όχημα ήταν Humve ( High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) και εκτελούσε κάποια αποστολή αναγνώρισης στο περίπλοκο μέτωπο της Ζαπορίζια.

Η κατάσταση στο Ραμποτίνο παραμένει αμετάβλητη. Οι Ουκρανοί επιτίθενται κατά κύματα, ελπίζοντας ότι θα διασπάσουν τις ρωσικές γραμμές.

Να τονιστεί πως ακόμα δεν έχουν φτάσει οι Ουκρανοί ούτε καν στην πρώτη ρωσική γραμμή άμυνας από τις τρεις συνολικά.

Υπάρχουν πάντως αναφορές πως οι ρωσικές αμυντικές γραμμές είναι πέντε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.