ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΟΥ: «Χάσαμε κάθε επικοινωνία με τις επαφές μας στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας»

Εκπρόσωπος του υπ.Υγείας της Χαμάς ανέφερε χθες ότι η λειτουργία του ανεστάλη διότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για τις γεννήτριες

ΠΟΥ: «Χάσαμε κάθε επικοινωνία με τις επαφές μας στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ανακοίνωσε πως έχασε κάθε επικοινωνία με επαφές του στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Ο ΠΟΥ εκφράζει την «έντονη ανησυχία» του για την ασφάλεια του προσωπικού, των ασθενών και προσφύγων που έχουν παγιδευτεί εκεί εν μέσω μαχών κι επαναλαμβάνει την έκκλησή του να κηρυχθεί άμεσα κατάπαυση του πυρός.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Χαμάς ανέφερε χθες Σάββατο πως η λειτουργία του νοσοκομείου Σίφα, του μεγαλύτερου στον παλαιστινιακό θύλακα, ανεστάλη διότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για τις γεννήτριες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΟΥ εξέφρασε «σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των υγειονομικών, εκατοντάδων αρρώστων και τραυματιών, συμπεριλαμβανομένων βρεφών σε μηχανική υποστήριξη, και εκτοπισμένων ανθρώπων που παραμένουν μέσα στο νοσοκομείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.